Camping Playa Montroig in Montroig Spanje 2001

Camping Montroig

Streetview camping Montroig

Bezienswaardigheden: Barcelona, Tarragona, Salou, Cambrils

playamontroigzee playamontroigzwembad

Wij stonden op een premium plus plaats aan het strand, maar aangezien de zee een stuk strand had weggeslagen, konden we niet goed slapen omdat de zee te dicht bij kwam, en een lawaai maakte. Na onderzoek bleek aan de andere camping van de camping, het normale strand nog wel in zeer goede staat te zien. Dus als je gaat, naar rechts. Wij hebben aan de receptie gevraagd of we mochten verkassen naar een premium plaats, die goedkoper was. Dat was totaal geen probleem, terwijl de premium plus plaats veel duurder was, en dat we nu dus naar een goedkopere plek gingen. Op onze premium plek stond onze grote Alpenkreuzer, met luifel, auto, 3 koepeltenten en we hadden nog genoeg plek voor een zitje. Dus een hele grote plek. Wat ook veel mensen deden , dat ze bij aankomst een plek namen en de volgende dag vroeg opstaan en kijken waar 1 weggaat en daar bijvoorbeeld een tentje vast plaatsen, en dan alles helemaal opzetten.
Of heel vroeg aankomen. Het strand vonden we het einde zo dicht bij onze plek, even een broodje halen, koud drinken uit de koelkast, een aanrader om die te huren, ik dacht 13,- per dag (2001), koffie zetten en met je kopje terug lopen naar het strand. Super schoon sanitair. De supermarkt had voldoende producten. In het tijdschriften winkeltje kon je zelfs een Voetbal International kopen. Veel animatie. Genoeg vertier voor jong en oud. Er is een soort disco, maar mijn kinderen gingen geregeld via het strand naar de barretjes aan het strand, het ligt eraan waar je staat , maar wij stonden bijna uiterst rechts, en ze lagen naast de camping. Ook gingen ze soms naar Salou, gebracht door een ouder, en kwamen met de taxi terug, dat is daar niet zo duur, zeker als dat met meer mensen deelt.

Strand was niet druk, want elk pad komt uit op het strand,en om de 2 paden waren er stranddouches.
Het enigste nadeel wat wij vonden dat als je van de camping af komt, een dorre boel is. Maar dat komt omdat wij de Costa Brava gewend zijn. Als je ’s avonds naar Salou wilt, sta je in de file.

In Tarragona hebben we een romeinse aquaduct bezocht en toevallig kwamen we op een plein waar men mensen ging stapelen om zo hoog mogelijk te komen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s