Camping Le Vieux Port in Messanges Frankrijk 1990, 1992, 1994, 1996, 1998, 2000, 2002

Camping Le Vieux Port  Camping streetview

Bezienswaardigheden: Biarritz , Capbreton , La Rhune , Vieux Boucau – Port d’Albret , Dune de Pilat 117 m , Pont d’Espagne , Grotten van Betharam , Col du Tourmalet , Pic du Midi de Bigorre , Lac d’Artouste , St Jean de Luz , Le Pont d’Holcarte , Dax en San Sebastian.

levieuxportzwembad levieuxport
Onze Eerste Keer was zomer 1990. Mijn zoon was Toen 7 en Mijn dochter Bijna 6. Daarna OM de 2 jaar naar le Vieux Port. We Hebben Daar bij toeval Het Eerste jaar, Het mooiste plekje van de camping gekregen. Dicht bij zee, zwembad, winkels. Het Ligt in Het rustiger Gedeelte. Een hele grote Plek, Vlakbij Het sanitair. This 7 x, wel Eens van Plek verwisseld Maar Altijd rond dezelfde Plek. Als je Een Keer de camping rondloopt Moet je maar Eens Kijken naar jaune (geel) 104 van de 106. We stonden Altijd ontmoetten our tapijt naar de weg, naar Binnen Gericht.
Het is Wel een grote camping, met 1 Drukke Hoofdweg, Waar van Iedereen Langs Moet OM naar de winkel, Terrassen, zwembad te Gaan. Op geel sta je Aan het begin van de Hoofdweg.

Het has Een mooi zwembad. Twee grote glijbanen sterven in Een apart badje terechtkomen, en boven aan zit Altijd Een badmeester, sterven aangeeft when je naar Beneden mag glijden. Bij Het zwembad Staan ligstoelen.

‘S Avonds Wordt er wat Georganiseerd, miss verkiezing, for De kinderen werd er DIT jaar Iets met clowns, mannen Tegen de vrouwen ontmoet Allerlei schetsen. This is also elanden jaar Weer anders, DAT Ligt Aan het animatieteam.
Speeltuin, Tafeltennis, voetballen, tennissen, volleyballen, basketballen, kleine manege.

Als je naar de zee verwelken Moet je Een duin voorbij. Op het strand Staan 2 palen met Een blauwe vlag, Daar Moet je Tussen Zwemmen. Er Wordt op je gelet deur Een Soort baywatch figuren. Als de zee, IETS wilder Wordt, van er is a onderstroming en je Gaat bijvoorbeeld tijdens Het Zwemmen Buiten de blauwe vlag, Wordt je teruggefloten.
Van de zee wild is Heeft Allemaal te maken met eb en vloed, Het Kan 2 weken rustig Zijn, Maar OOK wilder. We Hebben Het in de 7 jaar 1x meegemaakt DAT we de zee Niet in mochten.
Alle Kinderen Hebben van sterven plankjes met daaraan Een touw, sterven Weer dmv klittenband OM their pols zit. Je Ziet sterven plankjes also Vaak bij Intertoys.
Op de camping heb je Een supermarkt Casino. Maar als je de camping afloopt tot Het einde van de weg, heb je aan de andere kant Een Grotere supermarkt Super U en also voordeliger.
Van de camping af heb je ook IETS Waar je Kunt midgetgolfen, Soort Katapult, crossauto’s.

Als je van de camping afloopt, dan Gelijk naar rechts, met de bocht mee naar koppelingen (met de bocht mee naar rechts in elanden Geval in die wijk zit Een hele Goede dokter) loop je Langs Een Soort Sportcentra Waar je Kunt skaten, basketballen, tennissen, Op het Eind banden, en dan bij de rotonde rechts, dan loop je naar Port Albret ik denk in Zo’n 15 Minuten, ontmoette Allemaal winkeltjes en terrasjes. Als je rechts Loopt loop je Langs winkeltjes en Terrassen voldaan aan Het Eind Een Binnenmeer. En als je naar koppelingen Gaat, winkeltjes en dan verbindt Het Eerste terras Onder de bomen, Niet Duur. En daarvoor is Vaak op Het Pleintje wat te DOEN, muziek, mime, Niet Elke avond.

Uitstapjes:
Ten Noorden Vlakbij Arcachon , de Hoogste duin van Europa 106 meter, Dune de Pilat, sterven kun je ontmoet Een trap beklimmen, en Veel Kinderen Gaan er rennend van Rollend naar Beneden. Het mooist is dit op Een mooie heldere dag, dan kijk je hiel ver, en Zijn er dan also Vaak deltavliegers te Vinden.
Als je daar naar toe Rijdt is Het leukst via Biscarosse , Richting Mimizan Kom je onderweg banden also IETS Tegen Waar Een survivalbaan is uitgezet, je Kunt er paintballen, quat, Soort motor ontmoet Grote Wielen. Terug Is Het Sneller OM de N- weg te Pakken.

Ten Zuiden. Capbreton Een leuk plaatsje ontmoetten Een toevluchtsoord, ontmoette Allerlei winkeltjes.
Biarritz is echt een aanrader, net for Biarritz Ligt Anglet , Wij Hebben Ooit de vuurtoren beklommen ik Dacht 248 treden, je zag Zo Biaritz Liggen. Biarritz is een aanrader.
Dan heb je nog St. Jean de Luz en in Spanje San Sebastian DAT is also leuk, Maar mijn eerste keus Zou Biarritz Zijn.

Net for in de Pyreneeën Ligt Ascain, Daar kun je ontmoet Een tandradbaan naar boven In een treintje naar La Rhune. Ik Dacht 969 m. Maar hiervoor geldt also, Het mooist is het met Mooi Weer. Dan zie je Spanje Liggen, Atlantische Oceaan.

Wat ik echt een aanrader vind, Maar DAT Moet je er wel for dan Hebben om ’s morgens Vroeg te vertrekken en’ s avonds Weer terugkomen De tol Nemen Richting Pau, dan Richting Lourdes kom je Langs de Grotten van Betharam, 1 uur rondleiding, Volgens mij available in English. Het is also uit 5 etages, te voet, boot, trein. Heel indrukwekkend. Maar neem Wel een warme trui mee.
Daarna are we via Het skidorp Cauterets naar Pont d’Espagne. Watervalletjes, en Een hele mooie rit er naar toe. Daarna Kan je Weer terug.
Wij Zijn Toen Nog verder gegaan dan de Col de Tourmalet bekend van de Tour de France, zie je al sterven namen Staan, en daarna via Een tolweggetje naar Pic du Midi de Bigorre 2877 meter hoog. Daar lag sneeuw. Je Kon Nog ontmoette de Kabelbaan naar boven, Maar bij ons Ging Het onweren, DUS we moesten terug.

Rechts Het binnenland in Ligt Het plaatsje Dax, bekend OM Zijn thermische baden, wat winkeltjes. Wij Gingen er heen OM de McDonald.

Het Weer

In de zomer van 2002 Hebben Het slechtste Weer Gehad. Veel bewolking Maar Gelukkig Weinig regen, Maar hiel Frankrijk, en grote Delen van Europa was Natuurlijk slecht. In die 7 jaar Hebben we praktisch Altijd Veel zon Gehad. Soms Is Het also ’s ochtends bewolkt en’ s middags volop zon. Af en toe wel Eens bewolkte dag.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s