Camping de Grootslag in Andijk, Noord-Holland 2004

Camping de Grootslag, Andijk, Noord-Holland, Nederland 2004

Bezienswaardigheden: Enkhuizen, Hoorn, en Medemblik.

grootslagzwembad grootslag
Deze camping hebben wij eind juni bezocht voor een lang weekend. De camping is een onderdeel van een vakantiepark waar ook huisjes staan. Het heeft een overdekt zwembad. De camping heeft privé-sanitair, dat was wel handig, maar daar is ook alles mee gezegd. Je hebt een eigen wc, wastafel en douche, maar het is niet nieuw. Ik denk dat het al jaren oud is. Het klinkt luxer dan dat het is. Ik heb ook geen sanitairgebouw gezien, dus aan het wastafeltje kan je ook heet water pakken voor de afwas, en om af te spoelen. Je kan er heerlijk op de dijk lopen langs het IJsselmeer en Andijk zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s