Camping La Paille Basse in Souillac Frankrijk 2005

Camping La Paille Basse

Bezienswaardigheden: Rocamadour, Sarlat en Souillac

lapaillebasse
We stonden 3 nachten op de camping. Een kasteel camping, met oude gebouwen. We hadden een ruime plek. Het sanitair was schoon. Animatie is ook in het Nederlands tot 23.00. Mooi zwembad met uitzicht over de omgeving, het was tot 21.00 ’s avonds open. Dus ideaal om rustig baantjes te zwemmen. Daarnaast hadden ze 4 glijbanen naast elkaar in een apart gedeelte. Er is genoeg te zien en te beleven in de omgeving. Wij hebben gekozen voor: Rocamadour: vanuit Souillac bordjes gevolgd Rocamadour, daar bij l’Hospitalet de auto geparkeerd en daar heb je een schitterend uitzicht. Gelopen richting chateau, met de lift naar Cité Religieuse en verder naar beneden gelopen. Bij Porte du Fuguier lopend naar boven via het looppad door Porte de l’Hôpital naar de auto. Vraag van te voren informatie aan, dan krijg je ook een plattegrond
Sarlat: ook hiervoor geldt een route gelopen die aangegeven staat op een plattegrond. Helaas was er van het Place de la Liberté niet veel te zien i.v.m. stellages van tribunes voor een concert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s