Camping Gulperberg : Gulpen in Limburg, mei 2007

 Camping Gulperberg

Bezienswaardigheden: Gulpen, Maastricht, Valkenburg en Margraten, Eijsden.

gulperberg gulperberglogo
We hebben 4 nachten gestaan op plek D004. We hadden een mooi uitzicht op het dal. Schoon sanitair. Als je met een caravan rijdt kan je beter vanuit Gulpen, bordjes Rocca volgen, want de aangeven route naar de camping is smal. Je kan via een looppad binnendoor naar Gulpen lopen. Gulpen is een gezellig toeristisch stadje met terrassen en restaurants. Eijsden is een plaats waar de Maas Nederland binnenstroomt. Het heeft een beschermd stadsgezicht. Ook kasteel Eijsden met het park is de moeite waard. Valkenburg blijft natuurlijk de toeristische trekpleister. Wij hebben een rondleiding gehad in de steenkolenmijn. Maastricht met zijn oude binnenstad o.a. het Vrijthof, de Markt met het stadhuis, St. Servaasbrug. Margraten herkenbaar aan een 30 meter hoge toren , daar vind je het Amerikaans oorlogskerkhof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s