Camping la Vallée in St. Jean Pla de Corts Frankrijk 2007

Camping la Vallée

Bezienswaardigheden: les Gorges de la Fou, Collioure.

lavalleeCamping ligt 20 minuten van de stranden, ten westen van Le Boulou aan de voet van de Pyreneeën. Lekker zwembad, vrij nieuw sanitair gebouw, brood moet je voor de volgende dag bestellen. We kwamen aan op vrijdagmiddag. ’s Avonds naar Argelès sur Mer gereden, toeristisch met een boulevard, terrassen, restaurants en winkeltjes. Zaterdags langs de kust gereden richting Spanje. In Banyuls sur Mer heerlijk op het strand gelegen, even door de straatjes gelopen. Daar vandaan naar Collioure gereden. De auto geparkeerd bij het station. Collioure een schilderachtig stadje met leuke straatjes. Aan het strand Plage Boramar vind je aan de ene kant het kasteel Le Château Royal en aan de andere kant van de baai: eglise Notre Dame des Anges.

Op zondag de Spaanse Pyreneeën in richting Arles sur Tech. Twee kilometer voorbij deze plaats vind je Gorges de Fou. Entree € 5 (2007). Lengte 1700 meter, diepte van 200 – 250 meter. De breedte is op zijn smalst 1 meter. Je loopt met een helm over een stalen loopbrug. Wat lopen toeren via groene weggetjes richting de camping.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s