Roompot Zeebad, Breskens in Zeeland, mei 2005

Camping Roompot Zeebad

Bezienswaardigheden : Brugge, Gent

zeebadroompot roompot

We stonden 5 nachten op camping Zeebad. De camping ligt vlakbij het strand en duinen, waar je heerlijk kunt wandelen. Schoon sanitair. Naast de camping heb je “de Afslag” met o.a. buitenspeeltuinen, binnenspeeltuin, treinentuin en midgetgolf. Donderdags hebben we Gent bezocht. Wat een mooie stad. We hadden een toeristische gids van Gent ontvangen incl. plattegrond. Zaterdags zijn we naar Brugge gereden, ook hier konden we aan de hand van opgevraagde informatie monumentaal Brugge bezichtigen. Een aanrader is Brugge per boot, voor een half uur vaar je voor € 5,70 (2005) door de grachten en zie je Brugge in een heel andere gezichtshoek. Zondags naar Sluis, winkeltjes 7 dagen per week open, maar het stikt er helaas van de sexshops. Daarna naar Knokke, dat vonden wij tegenvallen want wij zijn Scheveningen en Biarritz gewend. Daarna naar Cadzand Bad waar je haaientanden kunt gaan zoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s