Zomer 2021

We hebben onze plannen veranderd i.p.v. juni zijn we vanwege de Corona in aug/sept op vakantie gegaan Camping Ginestre in Arezzo.

Een camping waar we wel weer een keer terugkomen Mooi zwembad met ligbedden. Ligt centraal om leuke stadjes te bezoeken, de omgeving is voor ons bekend. Je kan er heerlijk eten in het restaurant. Wel reserveren. Arezzo bezocht met zijn mooie Piazza Grande, de Duomo en leuke smalle straatjes, Daarna we naar Citta di Castello een oud middeleeuws stadje, klein maar de moeite waard om te bezoeken, pleintjes, smalle straatjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s